Mijn naam is Martha Pastink. In januari 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Mijn werkervaring (vanaf 1982) ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. Dat doe ik (nog steeds) met veel plezier en interesse. Momenteel geef ik ondersteuning aan familie en naastbetrokkenen van cliënten in de GGZ, zowel in groepsverband als individueel. Het geeft me voldoening om  mijn tijd te besteden aan het welzijn van mensen met als doel beter om kunnen gaan met problemen waar men in het leven mee te maken heeft. Dat kunnen individuele problemen zijn, maar ook problemen in relatie en gezin.

Mijn ervaring met mindfulness begon in 1999 in de vorm van Boeddhistische Vipassana meditatie. Sindsdien heb ik regelmatig retraites, Boeddhistische psychologie studies en meditatiebijeenkomsten gevolgd. Dit heeft me meer en meer innerlijke rust en levensgemak gebracht en me een levenshouding geleerd die gebaseerd is op aandacht en aanvaarding van de dingen zoals ze zijn.

Sinds 2005 geef ik groepstrainingen, de eerste jaren in de vorm van Vipassana meditatiecursussen en vanaf 2009 kreeg dit  een vervolg in de vorm van mindfulnesstrainingen in de GGZ. Inmiddels heb ik vele groeps- en individuele trainingen  mindfulness mogen geven en prijs ik mijzelf gelukkig dat ik dit in mijn werk heb kunnen integreren.

De combinatie van (familie) relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken, authentiek en ook nuchter en praktisch.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!